Erasmus Gardens

Een UNIEKE LOCATIE voor uw levensproject

Verkavelingsplan

Residentieel en groen

De autoluwe woonerven, het wijkpleintje en de hagen tussen de bouwpercelen en de publieke ruimtes, benadrukken het residentiële, groene karakter van de nieuwe woonwijk..

Vrije keuze

Er is geen bouwverplichting en toekomstige bewoners hebben voldoende vrijheid bij het ontwerp van hun woning.

De 72 bouwpercelen in de Ketelwijk zijn bestemd voor halfopen of gesloten bebouwing. De oppervlaktes van de bouwpercelen variëren tussen 167 m2 en 623 m2.

Dankzij de grote verscheidenheid aan oppervlaktes en grondbreedtes, kunnen de kopers een creatieve keuze maken in functie van mogelijke gevelbreedte, kroonlijsthoogte en aantal bouwlagen. Ook de grote keuze aan afwerkingsmaterialen en diverse structurele bouwtechnieken, bieden de kopers de vrijheid om een uiterst persoonlijke woning te bouwen.

Woonerven

De bouwpercelen langs de Lenniksebaan zijn bestemd voor woningen met een hellend dak en aangebouwde carport/garage met een plat dak. Deze woningen hebben 2 tot 3 bouwlagen.

De vier woonerven zijn geschikt voor woningen met 2 tot 4 bouwlagen, een plat dak en een carport/garage naargelang de ligging.

Selecteer een woonzone en open het plan van een bouwperceel naar keuze.

Selecteer een bouwperceel om het detailplan te bekijken.

De interactieve selectie vereist functionaliteiten die niet ondersteund worden door uw huidige browser. Gelieve deze te updaten naar een nieuwere versie om deze inhoud te bekijken.

Om de plannen te bekijken kan u naar de pagina prijzen gaan